Promocje
BIO Musztarda ostra - Primaeco - 190g
BIO Musztarda ostra - Primaeco - 190g
4,50 zł 3,90 zł
szt.
BIO Mieszanka wigilijna - Bio Planet - 150g
BIO Mieszanka wigilijna - Bio Planet - 150g
17,50 zł 14,50 zł
szt.
BIO Napój owsiano-waniliowy (mleko) - Natumi - 1L
BIO Napój owsiano-waniliowy (mleko) - Natumi - 1L
7,50 zł 6,90 zł
szt.
BIO Syrop ze słodu jęczmiennego - Horizon - 450g
BIO Syrop ze słodu jęczmiennego - Horizon - 450g
13,50 zł 11,90 zł
szt.
BIO Musztarda łagodna - Primaeco - 190g
BIO Musztarda łagodna - Primaeco - 190g
4,50 zł 3,90 zł
szt.
BIO Cukier cytrynowy - Amylon - 20g
BIO Cukier cytrynowy - Amylon - 20g
1,50 zł 1,30 zł
szt.
Ksylitol w saszetkach - cukier brzozowy - Santini - (40x5g) 200g
Ksylitol w saszetkach - cukier brzozowy - Santini - (40x5g) 200g
14,90 zł 14,50 zł
szt.
Orzechy laskowe w czekoladzie vegemilk BIO - COCOA - 70g
Orzechy laskowe w czekoladzie vegemilk BIO - COCOA - 70g
9,90 zł 9,50 zł
szt.
BIO Żurawina sł. cukrem trzcinowym - Bio Planet - 400g
BIO Żurawina sł. cukrem trzcinowym - Bio Planet - 400g
33,90 zł 29,90 zł
szt.
BIO Mieszanka studencka z żurawiną - Bio Planet - 150g
BIO Mieszanka studencka z żurawiną - Bio Planet - 150g
12,90 zł 11,90 zł
szt.
Ksylitol puder - cukier puder brzozowy - Santini - 350g
Ksylitol puder - cukier puder brzozowy - Santini - 350g
18,90 zł 17,50 zł
szt.
Bestsellery
BIO Napój ryżowy (mleko) - Natumi - 1L
BIO Napój ryżowy (mleko) - Natumi - 1L
6,80 zł
szt.
BIO Drożdże suszone - Biovegan - 9g
BIO Drożdże suszone - Biovegan - 9g
3,20 zł 2,90 zł
szt.
Napój ryżowy w proszku, mleko - Mogador - 400g
Napój ryżowy w proszku, mleko - Mogador - 400g
10,50 zł
szt.
BIO Proszek do pieczenia (kamień winny) - Amylon - 12g
BIO Proszek do pieczenia (kamień winny) - Amylon - 12g
1,40 zł 1,10 zł
szt.
BIO Cukier waniliowy - Amylon - 20g
BIO Cukier waniliowy - Amylon - 20g
3,10 zł 2,80 zł
szt.
Napój gryczany w proszku, mleko - Mogador - 400g
Napój gryczany w proszku, mleko - Mogador - 400g
10,50 zł
szt.
Ciasto fasolowe [przepis]

Fasolowe brownie!

-1 puszka czerwonej fasoli 400ml
-5 jaj
-6 łyżek miękkiego masła klarowanego
-1/2 szklanki ksylitolu
-6 łyżek karobu
-1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia
-1/2 łyżeczki sody


Opłukaną fasolę zmiksować w malakserze na gładką masę, dodać 3 jajka, ksylitol - dalej miksować. Wymieszać ze sobą karob, proszek i sodę - dodać do masy. Oddzielnie ubić masło z pozostałymi jajkami. Wymieszać wszystkie składniki. 
Wyłożyć dno tortownicy 20 cm papierem do pieczenia, boki wysmarować masłem i oprószyć np.mielonymi migdałami. Przelać masę do tortownicy i piec 45-55 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 170st.C.

Smacznego !

 

Ciasto fasolowe

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl